Search
Start produktberegner
L
I
T
E
X

P
R
O
KLIKK HER FOR MER INFO
K
O
N
T
A
K
T

Åpningstider telefon

MANDAG TIL FREDAG
Time
08:00 TIL 15:00
TEKNISK 
SUPPORT
LITEX 
VÅTROMSKOLE
ORDRE OG 
FAKTURA

Isol er en familieeid bedrift grunnlagt i 1959 som leverer et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til konstruksjons- og industrimarkedet, hovedsakelig solgt direkte til entreprenører. De har 13 ansatte, som inkluderer 7 selgere, og med videre vekstambisjoner neste år.

Om markedet

Island er det raskest voksende vesteuropeiske landet nå (prosentvis), med 4.000+ leiligheter/hus bygget hvert år, i et land med bare 350.000 mennesker. Renovering er også et viktig marked. I følge islandske myndigheter blir opptil 10.000 hus renovert hvert år.

«Markedet for byggeprodukter har aldri vært sterkere, og det ser ut til at det kommer til å holde tritt i noen år fremover», sier Rúnar Nielsen hos Isol.

 

Litex på Island

«Vi er svært imponert over Litex-produktene, og tilbakemeldingene fra kundene våre ser ut til å være universelt positive. Markedsførings- og instruksjonsmateriellet er utmerket. Vi har også nylig hatt besøk av kvalifiserte fagfolk fra Litex, som ga oss grundig og nyttig kurs/veiledning i bruk av systemene».

– Dagens marked består hovedsakelig av membranløsninger som er tidkrevende, samt bruk av svært tunge materialer. I tillegg har ikke disse løsningene like høy grad av vann- og damptetthet som Litex. Forhåpentligvis vil Isol bidra til å bringe de sterke fordelene ved å bruke Litex-produktene til markedet, fortsetter Nielsen

 

Veien til markedet

Den første forsendelsen av Litex-produkter ankom Island i september. Isol har allerede etablert dialog med store entreprenører for pågående prosjekter, og vil i de kommende månedene fokusere på å få disse kundene til å utforske potensialet ved å bruke Litex, eksklusivt for alle våtromsområder.

Isol besøker nå sine kunder, introduserer Litex-produktene og -systemene og fordelene ved å bruke dem. Hovedfordelene er redusert byggetid, sikre et damp- og vanntett bad og forbedre HMS på arbeidsplasser på grunn av den lette vekten til Litex-platene.

«Vårt mål er å være markedsleder på Island for baderoms-/våtromsplater.
Jeg er veldig spent på det fremtidige samarbeidet med Litex og forhåpentligvis får jeg en sjanse til å besøke Norge, avslutter Runar Nielsen hos Isol

 

Velkommen som vårt nye medlem i Litex-familien!

«Vi tror produktene våre har et stort potensial på Island. Markedet etterspør produkter av høy kvalitet, og de ser etter løsninger som gjør byggeprosessen mer effektiv.

Litex-systemene møter disse kravene, og vi har stor tro på at Isol har både kompetanse og vilje til å lykkes i markedet.

Vi ser frem til mange års fruktbart samarbeid sammen med det flotte teamet på Isol”!
Jørn Helle, administrerende direktør Litex

 

Har du spørsmål knyttet til dette samarbeidet? Ta kontakt med Jørn Helle, administrerende direktør Litex , på epost: jorn.helle@litex.no, eller tlf: 905 13 072

 

Slik gjør du

Se video eller les monteringsveiledninger for Litex Våtromsystemer

KOM IGANG

Dokumentasjon

TEK-17 stiller høye krav til dokumentasjon av våtromsarbeider

LAST NED

Ta kontakt med oss

Trenger du råd eller hjelp til å finne den smarteste veien til nytt bad?

SEND EPOST